LED-belysning

Specialister i LED belysning

Instalight er specialister inden for kreativ LED-belysning i scenografier, gulvpodier, studieborde, trinlys, lyslinier, lyskasser, kulisser og møbelinventar primært til tv-branchen. Den nye teknologi giver mange kreative, energibesparende og fleksible muligheder, som ikke kan opnås med konventionel belysning. Gennem årene har vi oparbejdet en stor viden og erfaring med LED-belysning, som gør, at vi er en af branchens foretrukne LED-installatører. Vores vision er at udnytte og være a jour med de mange tekniske muligheder og den hurtige udvikling til gavn for vores kunder.

Vi er eksperter i LED belysning og LED indbygningsspot, og vi har løst mange forskellige og kreative opgaver med LED belysning. Vi løser opgaver for både private husstande, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har blandt andet lavet LED belysning til tv-studier, hoteller, restauranter, butikker, private huse m.fl.

Hør mere om LED belysning og LED indbygningsspot på telefon 51 50 33 81.

LED belysning kan i dag erstatte 8 ud af 10 traditionelle pærer og lamper, hvilket kan spare dig og samfundet for meget energi.

Hvad er LED belysning?

LED belysning er en gammel teknologi, der blev opdaget i starten af 1900-tallet, men den blev først videreudviklet i midten af århundredet. LED står for ”light-emitting diodes”, lysemitterende dioder på dansk.
I starten blev LED brugt mest til indikatorlamper, da man kun lavede dem i gul, grøn og rød. Senere i 90’erne blev den blå LED udviklet, den blå LED var grundlaget for den hvide LED, som bruges til at lave de LED pærer vi kender i dag.

LED indbygningsspot

LED indbygningsspot bliver mere og mere populære herhjemme, og det er der mange gode grunde til. Blandt andet fordi at LED indbygningsspot er en robust lampe, der har en meget lang levetid og et lille elforbrug. Et LED indbygningsspot har en levetid på mellem 15 til 30 gange længere end almindelige halogenpærer.

Vi er eksperter i LED indbygningsspot og kan installere dem næsten alle steder. Kontakt os for mere information om LED indbygningsspot.

Få en uforpligtende snak om LED belysning

Kontakt Instalight i dag og få en uforpligtende snak om LED belysning og LED indbygningsspot. Ring eller skriv til os på telefon 51 50 33 81 eller på info@instalight.dk.