Intelligent og trådløs butiksbelysning

Energibesparende belysning, der sælger dine varer for dig.

Butiksbelysning I LED – Lys der sælger dine varer | Instalight ApS

En troværdig samarbejdspartner

Instalight leverer og installerer professionelle løsninger til detail, hotel og restauration. Vi har mere end 10 års erfaring med integration af LED-belysning hos store og mellemstore virksomheder i Danmark. Vores erfarne teknikere håndterer processen fra A til Z.

I samarbejde med dig skræddersyr vi en løsning, der matcher netop din virksomheds behov og krav. Pålidelighed er en af grundstenen i vores forretning, hvorfor vi altid leverer den aftalte løsning til den aftalte pris på det aftalte tidspunkt.

DETAIL

Det rette lys sælger

Undgå at sætte dine varer i et dårligt lys. Giv dine kunder en forbedret kundeoplevelse med professionel butiksbelysning. Lys sælger. Derfor er det vigtigt, at du tænker lys ind i butiksindretningen. LED-belysning kaster lys over dine varer med øje for salg.

LED-belysning til detail – Lys der sælger dine varer | Instalight ApS

HOTEL & RESTAURATION

Skab uforglemmelige oplevelser

Lysdesignet er afgørende for atmosfæren på dit hotel, restaurant eller café, og atmosfæren er afgørende for den generelle kundeoplevelse. Giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse med levende og inspirerende LED-belysning.

LED-belysning til hotel og restauration – Skab den rette stemning | Instalight ApS

ENERGIOPTIMERING

Styrk din grønne profil

LED er en energibesparende lyskilde sammenlignet med traditionelle glødepærer. Når du skifter til LED, sparer du energi og reducerer derved dine omkostninger. Styrk din grønne profil med intelligent LED-belysning fra Instalight.

Brug for at se din butik i et nyt lys?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores erfarne rådgivere i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os