LED-belysning til scenografi, kulisse og tv-studie

Skræddersyet belysning til medie- og underholdningsbranchen.

LED-belysning til scenografi og kulisser | +30 års erfaring | InstaLight ApS

Danmarks førende leverandør

Instalight leverer og installerer professionelle løsninger til medie- og underholdningsbranchen. Vi har mere end 10 års erfaring med integration af LED, lamper og skærme i scenografier, gulvpodier, studieborde, kulisser og møbelinventar. Det har gjort os til branchens foretrukne leverandør.

I samarbejde med dig skræddersyr vi en løsning, der matcher netop dit set-up. Du designer og tegner, og vi får dine idéer til at blive til virkelighed. Vores erfarne teknikere håndterer processen fra A til Z. Du skal derfor kun sørge for at lade kreativiteten flyde.

TV-SHOW

Fang seernes opmærksomhed

Der er skarp konkurrence om seernes opmærksomhed. Kreativ og effektfuld belysning sørger for, at netop dit TV-show bliver valgt som aftenens underholdning. Hos Instalight har vi udarbejdet skræddersyede LED-løsninger til nogle af Danmarks største underholdningsprogrammer.

LED-belysning til TV-shows | +30 års erfaring | Instalight ApS

TV-STUDIE

Visualiser dine budskaber

Lys er et effektivt redskab til visualisering af budskaber. Understreg dine pointer med integreret LED-belysning i gulvpodier, studieborde og møbelinventar. Hos Instalight har vi i mere end 10 år skræddersyet løsninger til nogle af Danmarks største medieudbydere.

LED-belysning til TV-studie | +30 års erfaring | Instalight ApS

Brug for at se dit studie i et nyt lys?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores erfarne rådgivere i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os