Velkommen til Instalight

Instalight leverer og installerer professionelle LED-løsninger til privat og erhverv.

En troværdig samarbejdspartner

Instalight leverer og installerer intelligent og trådløs belysning til privat og erhverv på Sjælland. Vi har mere end 10 års erfaring med integration af LED-belysning hos både store og mellemstore virksomheder i Danmark.

I samarbejde med dig skræddersyr vi en løsning, der matcher netop dine behov og krav. Pålidelighed er en af grundstenen i vores forretning, hvorfor vi altid leverer den aftalte løsning til den aftalte pris på det aftalte tidspunkt. Du kan trygt stole på os.

LED

Specialister i LED

Vi er specialiserede i intelligent og trådløs LED-belysning til privat og erhverv. Hos Instalight skræddersyr vi integrerede løsninger til netop dine eller din virksomheds krav og behov. Vi har altid fokus på det æstetiske udtryk og godt håndværk.

EL-TEKNIK

Autoriseret el-installatør

Vi er autoriseret el-installatør og udfører alle former for el-arbejde. Uanset om du skal have etableret el i din tilbygning eller opsat armaturer i din lagerhal, håndterer vores erfarne teknikere processen fra A til Z. Det betyder, at du får en komplet løsning, der virker fra Dag 1.

Brug for at se LED i et nyt lys?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores erfarne rådgivere i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os