Det perfekte miks af god lyd og skræddersyet LED-belysning

Sæt kulør på festen med en Soundboks (Gen. 3) – den perfekte pakke til fester og arrangementer.

Det skal ikke være besværgeligt at skabe rammerne for en god fest

Drømmer du om at slippe for både at skulle finde god lyd til festen – og samtidigt finde noget lys, der vil får gæsterne på dansegulvet? Hos Instalight sørger vi for, at du får det hele i én pakke. Med vores Plug and Play-løsning skal du kun tænke på, hvem du vil invitere og hvilke dansesko, du skal vælge.

Hvis du har brug for Soundboksen til weekenden, kan du hente den fredag og aflevere den mandag. Der medfølger stativ, et ekstra batteri og LED-belysning. Hos Instalight har vi tre pakker, og du har mulighed for at leje dem alle. Hver pakke koster 600 kroner inklusive moms.

LYD

En hyggelig aften eller det helt store brag?

Uanset om du lægger op til det helt store brag eller måske bare en hyggelig aften med rolige toner, så er Soundboks et oplagt valg. Soundboksen er let at have med at gøre – det er både batteridrevet og har Bluetooth. Du kan derfor let styre musikken fra telefonen, uanset om du står ved baren eller på dansegulvet. TeamUP-funktionen giver dig mulighed for at parre flere Soundbokse trådløst for den ultimative stereo-oplevelse.

FARVER

Stemningsskabende lys på dansegulvet

Hvad er en fest uden et lysshow? Måske lyder det som meget arbejde, men Instalight har gjort det let for dig. Vi har i vores Soundbokse installeret LED-strips, som du let kan styre fra telefonen. Så er du garanteret den perfekte belysning uanset hvilken slags musik, du har sat på.

Skal vi gøre din planlægning lidt lettere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores erfarne rådgivere i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os