Opgrader dit hjem med intelligent og trådløs belysning

Sæt kulør på hverdagen med skræddersyede LED-løsninger til alle rum.

Integrerede løsninger med fokus på æstetik

Drømmer du om at slippe for diverse synlige ledninger til lamperne i hjemmets mange rum? Instalight gør din drøm til virkelighed. Vores integrerede LED-løsninger er ledningsfrie og kan kontrolleres fra din smarthome eller det indbyggede touch-panel.

Mange har svært ved at finde belysning, der på en og samme tid oplyser hele rummet og passer ind det æstetiske udtryk. Hos Instalight leverer og installerer vi professionel LED-belysning, der er skræddersyet hvert enkelt rums arkitektur og atmosfære.

FARVER

Skab et personligt udtryk

LED giver dig mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg. Det kræver ikke mere end ét enkelt klik at ændre udtrykket i rummet. Vælg mellem 16 millioner stemningsskabende farver, der matcher dit humør, tidspunktet på døgnet eller årstiden.

LYSSTYRKE

Lys til hverdagens små øjeblikke

Vidste du, at belysning har en afgørende betydning for stemningen? Et klart lys lægger op til koncentration, hvorimod et dæmpet lys sætter tempoet ned og virker afslappende. Juster lysstyrken fra 0-100% og find den belysning, der passer til dine daglige aktiviteter.

TRÅDLØS STYRING

Fuld kontrol med trådløs styring

Du kan styre din trådløse belysning fra din smartphone. Har du glemt at slukke lyset, kan du med få klik slukke det på vej til arbejde, ligesom du kan gøre dit hjem mere sikkert ved at tænde og slukke lyset, selvom du ikke er hjemme.

Brug for at se dit hjem i et nyt lys?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores erfarne rådgivere i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os